MENIU

AGITAŢIE MARE la Iaşi: oraşul, pregătit de NUNTA mezinei primarului

Agitatie mare la Iasi

Agitaţie mare la Iaşi! Fiica cea mică a primarului se căsătoreşte sâmbătă, aşa că toată lumea a fost scoasă la treabă. Se plantează flori, se face curăţenie în biserică şi chiar se montează mobilier stradal nou-nouţ. Marea curăţenie era în plan încă din ianuarie, spun şefii din Primărie. Numai că abia acum au găsit şi timp să facă.

Pregătirile sunt în toi la Casa de Căsătorii, unde, mâine, fiica cea mică a primarului Gheorghe Nichita va spune “da” în faţa ofiţerului stării civile. Faţada clădirilor se văruieşte, iar geamurile au fost lustruite, lucru ce nu s-a mai întâmplat de peste un an. Pe stradă se plantează flori, se refac marcajele şi se montează chiar şi coşuri nou nouţe, comandate special de Primărie.

Hărnicia muncitorilor a fost observată şi de ieşeni.

Viceprimarul Mihai Chirica explica: "Sunt lucrări de igienizare prevăzute de mai multă vreme. S-a lucrat şi în interior în cursul anului trecut. De ce tocmai acum? Vremea ne permite, e toamnă, afară nu e chiar atât de rece".

Nu doar la clădirea Stării Civile au fost mobilizaţi angajaţii primăriei.

La nuntă sunt aşteptaţi 600 de invitaţi, iar printre oaspeţii de seamă se numără toţi miniştrii din Guvern, alături de premierul Victor Ponta. Nuntaşii au două perechi de naşi, printre care şi ministrul Muncii, Rovana Plumb.