MENIU

Agitație în Partida Romilor, după ce Gheboasă a anunțat că vrea în politică

Noi controverse după prestația cântărețului Gheboasă de la UNTOLD. De data aceasta, în scenă intră și Partida Rromilor. După ce a ajuns în atenția publică, Trapperul spune că ar vrea să devină președintele formațiunii politice. Reprezentanții partidului au rereacționat și au spus că pentru acest lucru e nevoie de multe alte calități. Îl invită însă pe Gheboasă la concerte caritabile pentru copii. 

Cântărețul Gheboasă, membru al comunității rome, se află în centrul unor controverse după prestația de la Festivalul Untold, unde a avut piese cu versuri considerate obscene și discriminatorii.


Concertul i-a mărit capitalul de imagine, deși a primit și multe critici. Acum, cântărețul spune că ar vrea să devină președintele Partidei Romilor.

 

Statistica GoogleTrends România în ziua de luni.

Imediat a venit și replica președintelui Asociației Partida Romilor Pro-Europa


Nicolae Păun a transmis că ”pentru a fi președintele Partidei Romilor nu-ți trebuie abilități de rapper, îți trebuie multe alte calități”. Mai mult, acesta consideră că i s-a făcut o reclamă mult prea mare. Reprezentantul Partidei mai spune că apreciază faptul că și-a declarat etnia, însă ca artist mai are mult până să ajungă la nivelul lui Connect-R.


Și pe internet, mii de persoane e s-au revoltat în ultimele zile după apariția clipurilor video în care cântărețul de trap utilizează versuri care încurajează la violență. Furia internauților a fost amplificată de faptul că cei mai mulți spectatori erau adolescenți. 

Mai multe articole despre:
untold gheboasa partida romilor