MENIU

Află cum poți citi pe față diverse probleme de sănătate!

Chipul nostru dezvăluie anumite disfuncţii ale organelor interne. Cercetătorii chinezi consideră că orice parte a feței poate arăta problemele care se petrec în organism. Află zonele importante ale feței care pot ascunde diverse probleme!

După cercetările specialiștilor, ochii ne prezic problemele ficatului. Atunci când se schimbă culoarea ochilor și apare în special culoarea galbenă, reprezintă o problemă de funcționare a a ficatului. De asemenea, colesterolul mare este reprezentat de prezența punctelor albe pe cornee care duce la agravarea stării de sănătate a inimii.

Conform medicilor, obrajii ne prezintă totul despre plămânii noștrii. În cazul schimbării aspectului obrajilor, este recomandat un consult pneumologic.

A treia parte a feței este reprezentată de nas, care este indicatorul inimii. Persoanele predispuse la un nas roşu necesită un control privind starea de sănătate a inimii.

Potrivit yve.ro, uitându-se la buza superioară și la șanțul care face legătura dintre bază și nas, femeile pot spune cu exactitate dacă au probleme de fertilitate sau schimbări hormonale.

Mai multe articole despre:
boli ficat probleme de sănătate