MENIU

Adrian Năstase, declarații EXPLOZIVE: „Alegerile din România, organizate de americani și Soroș”

Adrian Năstase

Adrian Năstase face declarații explozive: acesta susține că țara noastră depinde de americani din punct de vedere al securității, dar și că alegerile din România au fost organizate de oameni din Departamentul de Stat și din echipa Soros.

„În momentul de față, depindem fundamental de ei din punctul de vedere al securității, mai ales, în condițiile războiului de lângă noi.

Mai mult, Năstase a explicat și care e obiectivul noii ambasadoare a SUA la București, Kathleen Kavalec, cea care a anunțat din capul locului că va veghea asupra libertății presei. 

„În Statele Unite există multe centre de putere. Noi, pentru zona de securitate, depindem, în mod evident, parțial de Casa Albă, de Pentagon și parțial de Departamentul de Stat.

Din punctul de vedere al organizării politice, al organizării statale, depindem în mare măsură de anumite persoane din Departamentul de Stat care controlează și care au o anumită legătură.

Serviciile de informații din SUA sunt mai curAnd interesate de capacitatea noastră de a ajuta cu furniza informații în bătăliile pe care le au americanii în toată lumea, deci nu neapărat de ce se întAmplă la noi.

În ceea ce privește organizarea internă, viitori candidați, partide, operațiuni de presă, organizații neguvernamentale, revoluții colorate, astea sunt conduse de către segmente din Departamentul de stat împreună cu cei din echipa Soros, cel care, într-un fel, de trei decenii organizează toate aceste lucruri.

Ea a venit în mod evident pentru a supraveghea zona Balcanilor și zona rusească. Din punctul ei de vedere, în mod evident, nu dorește să existe ”debandadă” în presa din România, să fie ordine și disciplină, nu e clar?”, a declarat Adrian Năstase.

Mai multe articole despre:
nastase servicii sua alegeri