MENIU

Adolescent mort pe terenul de fotbal, după ce a băut energizant

Un elicopter SMURD l-a transportat la Timișoara, dar n-a putut fi salvat

Scene dramatice s-au petrecut într-o comună din județul Timiș. Un copil de 16 ani a murit în timpul unui meci de fotbal. Prietenii săi spun că ar fi consumat energizante înainte de partidă. Potrivit presei locale, băiatul suferea de probleme cu inima și chiar fusese operat pe cord în urmă cu un an, cu bani strânși chiar de echipa de fotbal Politehnica Timișoara. Tragedia vine după ce săptămâna trecută un alt copil a murit după ce a băut mai multe energizante. 

Chris, băiatul de 16 ani din localitatea Biled juca fotbal cu mai mulți prieteni când a căzut secerat la pământ. Martorii au sunat urgent la 112 și la fața locului a ajuns chiar și un elicopter SMURD.


Medicii s-au chinuit să îl resusciteze minute în șir și l-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale, însă din păcate manevrele nu au avut rezultat acesta a murit. Prietenii spun că adolescentul băuse energizante înainte de meciul de fotbal.


Potrivit apropiatilor, băiatul era cunoscut cu probleme la inimă și chiar suferise o operație pe cord în urmă cu un an. Banii pentru intervenția chirurgicală au fost strânși de fotbaliștii de la Politehnica Timișoara.


Din cauza problemelor de sănătate, Chris a trebuit să renunțe la fotbal, iar medicii i-au interzis să mai joace. Însă fără să se gândească că își pune viața în pericol, adolescentul a încins o partidă cu prietenii săi.


Totul vine după ce o tragedie similară a avut loc în urmă cu o săptămână în județul Bistrița, unde un copil în vârstă de 13 ani a murit tot în timpul unui meci de fotbal, pe un teren de sport din comună. Acesta băuse trei energizante înainte de partidă. 

Mai multe articole despre:
baiat mort energizant mort timis