MENIU

ADMITERE FACULTATE 2016. La Universitatea București sunt 4.400 de locuri la buget

<p>UNIVERSITATEA BUCURESTI</p>

ADMITERE FACULTATE 2016. Pentru admiterea din anul 2016 la studii universitare de licență, Universitatea din București pune la dispoziția candidaților un număr total de 10.400 la toate cele 19 facultăți ale sale, dintre care 4.400 de locuri la buget și 6.000 de locuri la taxă. 

ADMITERE FACULTATE 2016. Calendarul admiterii 2016

Luni, 13 iulie 2016, încep înscrierile pentru admitere la studii universitare de licență și de masterat la facultățile Universității din București. Accesați aici calendarul admiterii la facultate, sesiunea iulie 2016. 

Data limită pentru înscrierea la facultățile Universității din București este 20 iulie 2016, iar la Facultatea de Drept înscrierile se pot face până la data de 21 iulie 2016.

Examenele de admitere se organizează în perioada 21 – 26 iulie 2016, iar data limită de afișare a rezultatelor este 29 iulie 2016.

Actele necesare pentru dosarul de admitere pot fi accesate aici.

Modalități de admitere

Modalitatea de admitere la Universitatea din București variază în funcție de facultate, specializare, forma de învățământ și se organizează în 4 forme distincte:

Numărul de locuri la buget repartizate pe facultăți

Puteți consulta aici câte locuri la buget sunt alocate pentru fiecare facultate din cadrul Universității din București, pentru studiile de licență.

Taxele de înscriere pentru admitere

Taxa de înscriere la admitere pentru fiecare facultate din cadrul Universității din București poate fi găsită aici.

Prima/ultima medie de admitere și numărul de candidați pe loc în sesiunile de admitere din anii trecuți

Candindaţii interesaţi de admiterea la Universitatea din Bucureşti pot găsi informaţii privitoare la prima/ultima medie de admitere și numărul de candidaţi pe loc, în sesiunile de admitere din anii trecuți.

Metodologia organizării și desfășurării concursului de Admitere 2016

Metodologia cuprinde informații oficiale complete despre desfășurarea procesului de admitere.

Informații despre specializări, cursuri și admiterea la fiecare dintre facultățile Universității din București pot fi găsite mai jos:

 

Admiterea 2016 la studii universitare de masterat

Pentru admiterea din anul 2016 la studii universitare de masterat, Universitatea din București pune la dispoziția candidaților un număr total de 7.400 la toate cele 19 facultăți ale sale, dintre care 3.400 de locuri la buget și 4.000 de locuri la taxă.

Cazare în timpul admiterii la Universitatea din București

Candidații la admiterea 2016 la Universitatea din București se pot caza în căminele UB pe toată perioada înscrierilor și admiterii, mai multe detalii despre cazare puteți accesa aici.

Oportunități la UB – candidații pot afla mai multe informații despre viața unui student cosmopolit la Universitatea din București aici.

Acces rapid spre facultăţiadrese, date de contact

ȘtiriUltimele știri despre admiterea la UB

Întrebări frecvente – Candidații pot trimite întrebări despre admitere, la care vor primi răspuns în cel mai scurt timp, aici.

Facebook – Admitere la Universitatea din Bucureşti, aici.

Pagina de Facebook despre Admitere la Universitatea din București oferă informaţii utile cu privire la admitere. Este o ocazie pentru candidaţi să afle cât mai multe lucruri despre Universitate, dar și să-şi cunoască viitorii colegi.

Mai multe articole despre:
examene admitere note ADMITERE FACULTATE 2016