MENIU

Adevărul despre berea cu lămâie. Iată ce conţine! Nu veni mai cumpăra niciodată

Înainte de a consumă o bere cu arome, trebuie să citim eticheta şi să ne asigurăm că suntem consumatori în cunoştinţă de cauză. De cele mai mult ori, vom constată că aromele sunt artificiale, iar îndulcitorii folosiţi ne pot dauna organismului.

Îndulcitorii folosiţi ne pot influenţă într-un mod negativ nivelul de zahăr din sânge, iar circulaţia cardiovasculară poate suferi pe termen lung. Mai mult decât atât, aromele artificiale folosite pot declanşa alergii, migrene, a declarat Mihaela Costin, nutriţionist, pentru ziare.com.

Nu este neapărat o regulă că berea aromată să aibă un conţinut caloric mai mare decât cea obişnuită, trebuie să analizăm aspectele negative pe care le introducem în organism. În berea aromată regăsim mai mulţi îndulcitori decât în cea obişnuită. Indiferent că vorbim de zahăr sau de alţi îndulcitori, concentraţia este prea mare pentru toleranţă organismului nostru.

Persoanele care şi-au format un obicei pentru acest tip de bere riscă să dezvolte afecţiuni dintre cele mai simple până la unele cât se poate de complexe. Plecând de la balonare, senzaţie de vomă, putem ajunge la diabet sau la boli cardiovasculare. Berea fără alcool are un număr redus de calorii şi are în compoziţie, de cele mai multe ori, apă, malt şi hamei. E impropriu s-o numim "fără alcool", deoarece majoritatea sortimentelor implică un procent de alcool, iar pericolele sunt aceleaşi, susţine acelaşi medic.