MENIU

Adevăratul Black Friday acum vine. Cum cumperi direct de pe Amazon

Black Friday 2015

Black Friday oficial se ține în toată lumea în ultima zi de vineri din luna noiembrie, doar că românii fură în fiecare an startul și țin sărbătoarea reducerilor cu o săptămână mai devreme.

Black Friday 2015 la Amazon înseamnă același lucru ca în orice magazin online: reduceri substanțiale la produse. Totuși, trebuie să aveți un anumit discernământ practic de cumpărături online, așa încât achizițiile voastre pe Amazon să merite.

Cu ocazia Black Friday la Amazon, ofertele produselor aflate la vânzare în străinătate pot atrage foarte mulți români care caută produse la un preț mult mai mic decât al celor din România, scrie Playtech.ro.

Cel mai important lucru e să ai un card de credit sau debit valid, pentru a efectua o plată imediat după ce ai adăugat produsele în coșul virtual. Dacă ai o reticență majoră în a-ți introduce numerele magice de pe cardul bancar într-un browser de internet, te poți opri din citirea acestui material acum.

Prima etapă pentru a efectua o comandă pe Amazon implică crearea unui cont. Evident, este gratuit și opțional, dacă vrei doar să vezi ce se găsește în giganticul magazin online, fără să cumperi neapărat.

Pentru a crea un cont, este suficient să intri pe această adresă web, să îți introduci un nume de utilizator, o adresă de email și o parolă și să îți accesezi căsuța de email pentru activarea contului nou creat.

Doar în momentul în care vei dori să inițiezi prima comandă vei fi invitat să definești o metodă de plată, care implică introducerea datelor de card și o adresă de livrare la care vrei să ajungă produsele.

De vreme ce România este în Uniunea Europeană, este recomandat să te ții departe de Amazon.com, pentru a nu plăti TVA, taxe vamale și alte comisioane. Anglia, fiind parte din Uniunea Europeană și, evident, vorbitoare de engleză, vei putea naviga pe Amazon.co.uk la fel de ușor ca și pe Amazon.com, fără ca produsul să vină tocmai din America.

Mai multe articole despre:
black friday black friday 2015