MENIU

Acuzaţii grave lansate de Robert de Niro: "E o comedie pentru proști"

Celebrul actor american Robert de Niro, cunoscut pentru criticile dure aduse lui Donald Trump după ce acesta a ajuns la Casa Albă, a făcut o nouă descriere plastică a situaţiei prin care trece America în momentul de faţă.

Legendarul actor spune că țara sa a devenit "o comedie tragică cu tâmpiți".

Cel care a câștigat de două ori Oscarul pentru cel mai bun actor a vorbit în fața studenților de la Brown University din Rhode Island, unde a lansat noi atacuri la adresa leadershipului de la Casa Albă.

De Niro a descris situația SUA în "termeni cinematografici": America a fost pe vremuri "o dramă emoționantă și care îi inspira pe oameni", dar acum s-a transformat în nimic altceva decât "o comedie tragică pentru proști", potrivit The Daily Mail.

Anterior, marele actor american a declarat că victoria lui Donald Trump la alegerile prezidenţiale i-a lăsat acelaşi sentiment pe care l-a avut după atacul terorist din 2001, asupra World Trade Center din New York.

Vedeta, în vârstă de 73 de ani, premiat cu un Oscar, a fost vocal manifestându-şi opoziţia faţă de candidatul republican, miliardarul şi dezvoltatorul imobiliar Donald Trump care a înfrânt-o pe Hillary Clinton la alegerile din SUA, marţi, 8 noiembrie.

Actorul născut în New York şi-a exprimat opţiunile politice în mod public pe 16 octombrie într-un video în care i-a încurajat pe oameni să voteze împotriva lui Trump denumindu-l pe miliardar "un idiot, un dezastru naţional, o ruşine adusă acestei ţări."

Apoi actorul veteran de la Hollywood a comparat situaţia lui Trump care a ajuns preşedintele SUA cu modul în care s-a simţit după momentul când două avioane cu pasageri au fost deturnate de teroriştii Al-Qaeda şi au intrat în Turnurile Gemene pe 11 septembrie, 2001.

Mai multe articole despre:
Robert de Niro