MENIU

Acuzații GRAVE: femeie tratată GREȘIT și lăsată să MOARĂ. Unde s-a întâmplat asta

Spital

 Un bărbat acuză un medic de la Spitalul din Bacău că i-a tratat gresit mama care a murit. (PG EL)Acesta susține că doctorii i-au pus femeii un diagnostic gresit şi a depus o plângere la Colegiul Medicilor. 

Totul a început în momentul în care femeia s-a simntit rău, a sunat la 112 și a fost transportat-o la spital cu o ambulanță. Acolo a așteptat 3 ore înaite de a fi văzută de un doctor. Ba chiar medicul a cerat-o  a venit la spital pentru  nu avea o urgență

Femeii îi era greață și avea dureri toracice și acuza o stare de oboseală accentuată. Această a primit tratament pentru faringită, și aici vorbim despre un antiinflamator şi un antibiotic.

Întoarsă acasă, femeia a decedat însă. După decese, fiul femeii a trimis EKG-ul pe care mama sa îl avea făcut mai multor medici cardiologi, care i-au spus că ar fi fost vorba de un infarct.

În context, bărbatul a trimis o plângere la colegiul medicilor din Vaslui şi la Colegiul Medicilor din Bacău. Reprezentanţii Spitalului Judetean de Urgenţe susțin că aşteaptă concluzia Colegiului Medicilor. În plus de asta, el susţine că la spital nu a fost înregistrată până acum nicio plângere din partea familiei femeii decedate.