MENIU

Actorul Idris Elba, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Idris Elba Foto: ImageCollect.com/Admedia

Actorul britanic Idris Elba a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Anunțul a fost făcut luni pe Twitter chiar de acesta.

 

Anunțul a fost făcut luni pe Twitter chiar de actor, într-un clip video în care apare alături de soția sa, Sabrina, potrivit msn.com

„În această dimineață am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Mă simt bine, până acum nu am prezentat simptome, dar de când am aflat, am decis să mă autoizolez", a scris artistul britanic pe Twitter. "Este ceva foarte serios. Acum este momentul să ne gândim serios la distanțarea socială și la igienă. Trăim într-o lume divizată. E o tâmpenie, dar acum este momentul să fim solidari, acum este momentul să ne gândim și la ceilalți".

Soția actorului nu fusese încă testată pentru prezența coronavirusului, potrivit aceleiași publicații. 

Nominalizat la premiile Emmy, actorul britanic de 47 de ani a fost recompensat, în 2010, cu un Glob de Aur pentru rolul din miniseria TV "Luther". Printre filmele în care a jucat se numără "Cercul de foc/ Pacific Rim" (2013), "Thor. Întunericul" (2013), "Prometheus" (2012), "Thor" (2011), "Rockenrolla" (2008) şi "Mandela: Lungul drum spre libertate/ Long Walk to Freedom" (2013). De asemenea, a jucat în serialul american "The Wire".

El a fost ales „cel mai sexy bărbat în viaţă" pe anul 2018 de revista People.

Idris Elba nu este singura vedetă sau personalitate publică diagnosticată cu noul coronavirus în ultima săptămână. Printre acestea se află soția premierului canadian Justin Trudeau, actorii Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, baschetbalistul Rudy Gobert de la Utah Jazz, modelul Olga Kurylenko.

Mai multe articole despre:
coronavirus idris elba covid 19 diagnostic actor