MENIU

Această băutură vă ajută să pierdeți imediat kilogramele în plus

Dacă sunteți în căutarea unei soluții rapide, care să vă ajute să pierdeți kilogramele în plus, această rețetă vă va face mai mult decât fericită.

Dar fiți atentă, această băutură, la fel că și alte băuturi naturale, nu garantează că nu veți câștiga aceste kilograme înapoi după ce nu o veți mai consuma. Nicio băutură nu are puterea de a face acest lucru. Menținerea greutății dumneavoastră necesită anumite modificări în regimul alimentar.

Ingrediente:

  • 1 lămâie
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 cană cu apă


Mod de preparare:

Se toacă mărunt pătrunjelul sau se folosește un blender. Apoi puteți să adăugați și sucul de lămâie. Se amestecă ambele ingrediente într-o cană cu apă. Băutura sănătoasă pentru arderea grăsimii este gata!

Pentru rezultate optime, beți acest elixir în fiecare dimineață, timp de 5 zile, înainte de a mânca sau de a bea ceva. Faceți o pauză de 10 zile. Această băutură va declanșa o pierdere în greutate sănătoasă, oferind în același timp suficientul de vitamine și minerale corpului dumneavoastră. Pătrunjelul vă îmbunătățește digestia și elimină excesul de lichide.

Pătrunjelul conține o combinație unică de nutrienți care îl fac un puternic superaliment. Uleiul volatil conține miristicină, limonen, eugenol, iar alfa-tujenul s-a demonstrat că inhibă formarea celulelor tumorale. Această plantă este bogată în flavonoizi – inclusiv apiina, apigenina, crizoeriol și luteolina. Toate acestea au puternice proprietăți antioxidante.

Sursă: kilocalorii.ro

Mai multe articole despre:
dietă ceai kilograme pătrunjel