MENIU

Accidente teribile în țară - Minori la volan, mașini furate

Accident

Inconștiență dusă la extrem. Cinci copii din Reșița au provocat un accident teribil chiar lângă secția de poliție după ce au furat o mașină. Asta în timp ce o altă tânără de 15 ani din Gorj, fără permis de conducere, a urcat la volanul mașinii furate de la unchiul ei și a intrat cu putere într-o casă. 

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale casei avariate, din Curtișoara. În imagini se vede cum mașina zboară peste gard și se oprește în ușa de la beciul casei.

La câteva secunde de la bubuitura puternică, tânăra de 15 ani iese din mașină fără ajutor, însă vizibil afectată. Locatarii au ieșit și ei în grabă și s-au asigurat că fata este teafără.

La locul accidentului au ajuns și polițiștii, pe care îi anunțase chiar unchiul fetei, cel de la care fata a furat mașina.

Accident teribil și în Reșița

Și în Reșița, cinci minori care au furat un autoturism au provocat un accident de circulație chiar vizavi de sediul Poliției. Adolescentul de 17 ani care se afla la volan s-a oprit cu mașina în gardul liceului. După accident, cei cinci minori au abandonat mașina serios avariată și au fugit de la locul faptei. Au fost prinși în scurt timp de oamenii legii și, împreună cu părinții, au fost duși la audieri.

Mai multe articole despre:
Accident resita gorj