MENIU

Accident violent pe Autostrada București-Pitești - Trei mașini implicate - 2 femei rănite - Cea însărcinată, în pericol

Accident violent pe Autostrada București-Pitești - Trei mașini implicate - O femeie însărcinată, în pericol

Un accident grav s-a produs duminică pe Autostrada București-Pitești. Trei mașini au fost implicate în coliziune. În urma accidentului, două femei au fost rănite, iar una dintre ele, însărcinată, se află în pericol.

Un accident în care au fost impolicate trei maşini s-a produs, duminică, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.

Centrul Infotrafic anunţă că, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 44, în zona localităţii Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.

”Potrivit primelor date, o femeie însărcinată acuză dureri, urmând să fie evaluată medical la faţa locului”, potrivit Infotrafic.

Două femei, dintre care una însărcinată, au fost rănite şi transportate la spital în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, produs, duminică după-amiază, pe autostra A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 44, pe sensul de mers spre capitală, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

Femeia însărcinată, în vârstă de 34 de ani, a fost preluată de paramedici şi transportată la un spital din capitală. O altă femeie, în vârstă de 29 de ani, a ajuns la spital cu ambulanţa SAJ.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi Gărzii de Intervenţie Roata de Jos cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ, precizează sursa citată.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor şi au acţionat pentru sablarea părţii carosabile.

Traficul rutier a fost oprit pe banda a doua, circulându-se pe banda de urgenţă şi pe prima bandă.  

Cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări.