MENIU

Accident violent în Vâlcea: 2 victime - Un motociclist, grav rănit după ce a fost lovit de o mașină - A fost chemat elicopterul SMURD

Accident rutier în județul Vâlcea! A fost chemat de urgență elicopterul SMURD după ce un motociclist a fost grav rănit după o ciocnire cu un autoturism la Ionești-Marcea. Femeia care era cu el pe motocicletă a ajuns la spital.

Autorităţile din Vâlcea au solicitat, marţi seara, elicopterul SMURD pentru preluarea unui bărbat de 39 de ani din Braşov, rănit grav după ce motocicleta pe care o conducea a fost lovită de o maşină pe DN 64, în localitatea Ioneşti.

În accident a mai fost rănită şi o femeie, care se afla cu bărbatul pe motocicletă. Aceasta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea.

„Accident rutier in loc. Ionesti – Marcea unde un autoturism a lovit o motocicleta cu 2 pasageri pe ea. La fața locului s-au deplasat inițial 1 ASAS, 1 SMURD si 2 ambulante SAJ de la Valcea

"Din primele date, se pare ca ar fi avut loc o coliziune între un autoturism şi o motocicletă pe DN 64, în localitatea Ioneşti. În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane (un bărbat şi o femeie), ambele de 39 de ani, din judeţul Braşov, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Loredana Sandu.



Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au precizat că bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD Dolj cu multiple traumatisme, dar conştient, urmând să fie dus la un spital din Craiova.

"Ambele victime sunt de pe motocicletă. După acordarea de îngrijiri medicale preliminare, una dintre victime, o femeie, a fost transportată de Serviciul de Ambulanţă Judeţean la UPU Vâlcea. Cea de-a două victimă, un bărbat, a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la UPU Dolj", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, potrivit agerpres.ro.

În cauză, poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-s produs evenimentul rutier.