MENIU

Accident violent cu victime multiple: Un copil de 5 ani a murit, mai mulți răniți - Intervenție masivă: A fost solicitat elicopterul SMURD | VIDEO

Accident cumplit cu victime multiple în județul Constanța. Coliziunea dintre un autoturism și o autoplatformă s-a produs în localitatea Mihail Kogălniceanu. Mobilizare uriașă a echipajelor de intervenție, inclusiv a unui elicopter SMURD.

Un accident rutier foarte grav s-a produs luni seară în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Evenimentul rutier a avut loc în zona Kartali.

Mai multe victime au rămas încarcerate după ciocnirea între un autoturism și o autoplatformă. 

Din nefericire, un copil de 5 ani a fost declarat decedat de medicul de pe elicopterul SMURD.

 

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvatori, respectiv două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, SMURD B Palas, SMURD B Fripis și elicopterul SMURD. Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, au fost 7 persoane implicate dintre care 5 adulti și 2 copii.

“Din cele 7 persoane implicate, 5 sunt adulți, iar 2 sunt copii. 1 copil de 5 ani a fost declarat decedat de medicul elicopterului SMURD, 4 adulți și 1 copil de 8 ani au fost transportați la UPU, iar 1 adult, conștient șu cooperant, a refuzat transportul la UPU. Intervine 1 ASAS Palas, 1 ASAS PTS Ovidiu, Descarcerare Fripis, SMURD B Palas SMURD B Fripis si elicopterul SMURD”, a transmis ISU Dobrogea, potrivit Ziua de Constanța.