MENIU

ACCIDENT: Un şofer băut a intrat cu maşina în locomotiva unui tren în mişcare

ACCIDENT: Un şofer băut a intrat cu maşina în locomotiva unui tren în mişcare

Un şofer băut a scăpat nevătămat după ce a intrat cu maşina pe care o conducea în locomotiva unui tren de marfă aflat în mişcare, accidentul având loc la o trecere la nivel cu calea ferată din municipiul Bacău, în timp ce semnalele acustice şi luminoase ale semibarierei erau în funcţiune.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, tânărul de 33 de ani a ignorat semnalele acustice şi luminoase de culoare roşie ale semibarierei de la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Alexei Tolstoi, din municipiul Bacău, şi a intrat în plin cu maşina într-o locomotivă a societăţii CFR Marfă, aparţinând Depoului Ploieşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma impactului violent, şoferul a scăpat nevătămat, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

"În urma evenimentului, circulaţia trenurilor în judeţul Bacău nu a fost perturbată. În ceea ce-l priveşte pe conducătorul auto, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,72 mg/litru alcoolo pur în aerul expirat", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 33 de ani pentru conducerea unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală.

Mai multe articole despre:
accident tren locomotivă