MENIU

Accident trafic. Un şofer beat a rănit grav o mamă şi un bebeluş de 9 luni

Un bărbat din Segarcea a fost reţinut ieri, pentru 24 de ore, după ce a provocat un accident rutier în care au fost rănite două persoane. Şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ieri, în jurul orei 13.30, bărbatul de 56 de ani, din Segarcea, a condus un autoturism pe DJ 561F, în comuna Cerăt, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei de mers, a părărsit partea carosabilă şi a accidentat gravo femeie de 25 de ani şi un copil de 9 luni, ambele din comuna Cerăt, care se aflau pe spaţiul verde, ce desparte sensurile de mers, conform gds.ro.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Segarcea unde i s-au recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Segarcea cu propunere de arestare preventivă.