MENIU

Accident teribil pe fondul vitezei. Un pieton ucis în stația de tramvai

.

Din cauza vitezei excesive, a lipsei de experiență a șoferului și a carosabilului ud din cauza ploilor, autoturismul acestuia a accidentat mortal un bărbat de 39 de ani, care a fost proiectat la 20 de metri, oprindu-se într-o clădire din apropiere, unde se derula o expoziție de mobilă.

„La faţa locului au ajuns echipaje de pompieri, inclusiv Descarcerarea, echipajul SMURD şi un echipaj de Ambulanţă, iar cadrele medicale au început imediat manevrele de resuscitare. Victima, în stare gravă, a fost resuscitată mai bine de jumătate de oră la faţa locului de către cadrele medicale de la Ambulanţă, iar ulterior a fost transportată la Urgenţe. (…)

Anunţată, mama victimei a ajuns şi ea la spital în stare de şoc. Medicii au trebuit să îi acorde îngrijiri, femeia fiind devastată din cauza veştii că fiul său şi-a pierdut viaţa.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului, şoferul fiind anchetat pentru ucidere din culpă”, informează monitorulbt.ro