MENIU

Accident teribil la Salonta - camion răsturnat peste pietoni: un copil şi bunica sa au murit

Un autocamion încărcat cu pietriș s-a răsturnat peste pietoni, pe strada Tincii din Salonta.

UPDATE: O fetiță de aproximativ un an jumate și bunica ei au murit. Pompierii au format un paravan pentru a feri curioșii adunați la fața locului de imaginile șocante, scrie Bihon.ro.

Accidentul a avut loc joi, în jurul orei 10:40, pe DJ 795. La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Salonta, unul de prim ajutor calificat și unul cu autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerarea și echipajul de descarcerare grea din cadrul Detașamentului 1 Oradea, precum și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Bihor, scrie Bihon.ro.

 Potrivit căpitan Camelia Roșca, pompierii militari „au acționat la degajarea pietrișului din autobasculantă pentru ca aceasta să poata fi ridicată. Echipajele medicale au oferit primul ajutor celor două persoane aflate în autobasculantă, acestea fiind ulterior transportate la UPU Oradea”.

La fața locului a fost solicitată și intervenția elicopterului SMURD.

„Accidentul s-a produs pe DJ 795, pe strada Tincii din municipiul Salonta. Polițiștii rutieri efectuează cercetări la fața locului pentur a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului. Drumul nu este blocat, se circulă pe un singur fir. Recomandăm conducătorilor auto să respecte indicațiile polițiștilor rutieri de la fața locului”, a declarat comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

Mai multe articole despre:
accident autocamion Bihor Salonta