MENIU

Accident teribil. Trei oameni au murit și 11 sunt răniți. A fost activat COD ROȘU de intervenție

<p>Accident</p>

Accident teribil de circulaţie în judeţul Galaţi, pe drumul europen E581, între localităţile Tecuci şi Munteni. Trei oameni au murit, alţi 11 au suferit răni grave.

Accidentul s-a petrecut în cursul nopţii de duminică spre luni, pe drumul european E581, între localităţile Tecuci şi Munteni. Coloziunea s-a produs între un autotren de mare capacitate, un microbuz cu pasageri şi două autoturisme.

„La data de 31 octombrie 2016, în jurul orei 00:31, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Galaţi a fost anunţat de producerea unui accident rutier cu multiple victime, pe raza comunei Munteni", informează ISU Galaţi.

La faţa locului s-au deplasat, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Tecuci.

După o primă evaluare s-a constatat că în evenimentul rutier au fost implicate 4 maşini, două autoturisme, un microbuz cu persoane şi un autotren, rezultând 14 victime, din care 3 persoane decedate, potrivit Viatalibera.ro.

La nivelul judeţului Galaţi a fost activat parţial, Planul Roşu de Intervenţie pe raza municipiului Tecuci, fiind suplimentate forţele de intervenţie.

Mai multe articole despre:
accident accident Galati