MENIU

ACCIDENT SPANIA. MESAJE EMOŢIONANTE pentru şoferul român care a murit în accident

Tânărul era din Războieni, judeţul Alba.

Pe pagina de Facebook a tânărului din Războieni care a murit în accidentul de marţi din Spania, prietenii au postat mesaje emoţionante.

Aurelian era plecat în Spania de mai bine de 6 ani. Împreună cu părinţii şi sora lui de 17 ani, băiatul şi-a început o nouă viaţă în străinătate. La vârsta de 23 de ani, era şi tatăl unui băieţel, iar de curând devenise şi unchi, scrie alba24.ro.

"Ne pleacă îngerii la ceruri şi asta mă cutremură. Dumnezeu să-i vegheze somnul veşnic iar chipul lui frumos să rămână în amintirea celor dragi. Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea, decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă Dumnezeu să-ți vegheze sufletul. Nu te voi uita niciodată prieten drag”, „Condoleanţe familiei.. şi multă putere pentru a depăşi momentul. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” sunt doar două dintre mesajele postate pe pagina de facebook a lui Aurelian, tânărul de 23 de ani din Războieni care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident din Spania.

Acasă în Războieni a mai rămas bunica lui. El a plecat împreună cu familia lui, părinţii şi sora, în Spania de mai bine de 6 ani. Era şofer pe microbuz. În ziua accidentului ducea mai mulţi români la aeroportul din Valencia, ca să ia avionul spre casă.

8 ROMÂNI au MURIT într-un accident în Spania: 6 adulţi şi 2 copii. Microbuzul lor, CARBONIZAT