MENIU

Accident rutier grav, în Ialomiţa: un mort, 3 răniţi

Accident rutier grav, în Ialomiţa: un mort, 3 răniţi

Un bărbat de 23 de ani a murit, iar alte trei persoane, între care un băiat de 14 ani, au fost rănite grav, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, sâmbătă seara, între Ţăndărei şi Platoneşti, în judeţul Ialomiţa.

Potrivit ISU Ialomiţa, în maşina care s-a răsturnat în afara părţii carosabile, între localităţile Ţăndărei şi Platoneşti, se aflau patru persoane. Un tânăr de 23 de ani a murit, iar un adolescent de 14 ani a fost preluat de un elicopter SMURD, în stare gravă.

„Un bărbat de 23 de ani a fost scos fără funcţii vitale, motiv pentru care echipele de intervenţie i-au aplicat manevre de resuscitare preţ de 50 de minute. Organismul bărbatului nu a răspuns la acestea, fiind declarat decesul lui de către medicul SAJ. Un alt pasager, copil de 14 ani, a fost preluat şi transportat către o unitate spitalicească cu un elicopter SMURD. O femeie a fost transportată iniţial la spitalul din Ţăndărei cu o ambulanţă SAJ, fiind adusă apoi la Slobozia. Şoferul, un bărbat de 44 de ani, a fost preluat şi transportat la spitalul din Ţăndărei cu echipajul SMURD, şi a fost transferat ulterior la Bucureşti”, arată ISU Ialomiţa.

Potrivit mediafax.ro, o femeie, martor la accident, a leşinat şi a avut şi ea nevoie de ajutor medical, ce i-a fost acordat de echipajul SMURD şi a fost transportată la spital

Mai multe articole despre:
accident accident ialomita