MENIU

Bărbat de 36 de ani, spulberat de o maşină în Capitală

Bărbat de 36 de ani, spulberat de o maşină în Capitală

Un accident rutier a avut loc, marţi dimineaţa, în zona Mihai Bravu, un bărbat de 36 de ani fiind lovit mortal. Din primele informaţii, pietonul ar fi traversat neregulamentar, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Accident grav în Capitală. Un bărbat de 36 de ani a decedat marţi după ce a fost lovit de o maşină în zona Podului Văcăreşti.

Accident grav în Capitală. Circulaţia la urcarea pe Podul Văcăreşti, sens Şos. Mihai Bravu - Piaţa Sudului, este restricţionată.

Accident grav "În jurul orei 07,25, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 41 de ani, care se deplasa pe Şos.Mihai Bravu - Pod Abator, dinspre Calea Vitan către Piaţa Sudului, la urcarea pe Podul Văcăreşti, a surprins şi accidentat mortal un bărbat în vârsta de 36 de ani, care ar fi traversat strada neregulamentar, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0", se arată într-o informare a Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Potrivit sursei citate, la faţa locului se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Mai multe articole despre:
accident capitală pieton ucis