MENIU

Carambol pe A1 București-Pitești între un autoturism un microbuz de călători şi un microbuz de marfă. Trei persoane au ajuns la spital

Poliție

Trei autovehicule au fost implicate, joi, într-un accident pe Autostrada A1, pe sensul Piteşti către Bucureşti. În urma impactului, trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital. Potrivit sursei citate, traficul în zonă a fost restricționat pe a doua bandă, pe direcția de intrare în Capitală.

Au fost implicate un autoturism cu 2 persoane, un microbuz de transport călători cu aproximativ 17 persoane și un microbuz de transport marfă cu 2 persoane.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, cu o autospecială de stingere și trei ambulanțe SMURD. 

Trei dintre persoanele care se aflau în microbuzul de călători au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. Este vorba despre două femei în vârstă de 19 și 61 de ani și de un bărbat în vârstă de 44 de ani. 

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria microbuzului de marfă.

Ca urmare a evenimentului rutier, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov, circulația a fost restricționată pe a doua bandă pe direcția de intrare în Capitală timp de aproximativ 30 de minute.

Mai multe articole despre:
accident a1 accident a1 raniti trafic restrictionat