MENIU

Accident mortal în Vâlcea

O persoană a murit şi patru au fost rănite în urma unui accident rutier produs sâmbătă în oraşul Bălceşti, pe DJ 676, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane. La sosirea echipajelor de intervenţie de la ISU Vâlcea şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, o persoană era inconştientă, iar alte patru erau rănite, dar conştiente.

A fost solicitat elicopterul SMURD Craiova pentru a transporta la spital persoana inconştientă, un bărbat. La scurt timp după sosirea elicopterului, bărbatul a decedat, scrie Agerpres.

Ceilalţi patru răniţi au primit îngrijiri medicale la locul accidentului şi vor fi transportaţi la cele mai apropiate spitale.

Poliţiştii au stabilit, după primele cercetări, că accidentul a fost cauzat de neacordarea priorităţii.

"Una dintre maşini, condusă de o şoferiţă, nu a acordat prioritate la efectuarea virajului la stânga, intrând pe un drum secundar, în direcţia comunei Diculeşti, pe drumul judeţean. A intrat în coliziune cu un alt autoturism, care venea dinspre comuna Roşiile", au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Mai multe articole despre:
accident rutier accident vâlcea