MENIU

Accident mortal în Maramureș, provocat de fiul unui fost primar: bărbatul era aproape de comă alcoolică

Apar noi date în cazul fiului fostului primar din Cavnic care a condus băut și a făcut un accident în urma căruia o tânără de 21 de ani si-a pierdut viața. Anchetatorii au anunțat că individul era în prag de comă alcoolică, în momentul producerii tragediei! Rezultatele analizelor de sânge au arătat o alcoolemie de 2,55 alcool în aerul pur expirat. Dan Bindiu este directorul unei cunoscute firme din Maramureș. 

Autoturismul de lux condus de Dan Bindiu, fiul fostului primar din Cavnic și al directoarei de la Crucea Roşie Maramureş, a ieșit de pe șosea într-o curbă deosebit de periculoasă și a intrat într-un stâlp de beton pe care l-a doborât. 

Tânăra de 21 de ani care se afla pe bancheta din spate a murit pe loc. Celălalt pasager, un bărbat de 26 de ani, a ajuns în stare gravă la spital.

Conform mai multor surse citate de Realitatea PLUS, bărbatul era atât de băut încât se apropia de comă alcoolică: 2,55 gr/l alcool pur în sânge a fost rezultatul primei probe. Cea de-a doua probă a fost puțin peste 2,4 gr/l alcool pur în aerul expirat.

În prezent, Dan Bindiu se află internat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare cu două fracturi. După externare, bărbatul va fi preluat de polițiști pentru a fi audiat. 

Conform unei noi legi, nu are nicio şansă să primească pedeapsă cu suspendare şi va ajunge la închisoare.