MENIU

FOTO Un mort și trei răniți în urma unei coliziuni provocate de o tânără fără permis

Accident înfiorător. Un mort și trei răniți într-un accident comis de o tânără fără permis
Accident înfiorător. Un mort și trei răniți într-un accident comis de o tânără fără permis

  Accidnt tragic, sâmbătă seară, în județul Argeș. Un bărbat a murit şi alte trei persoane, între care și un copil de 2 ani, au fost rănite, în urma unui accident provocat de o tânără de 19 ani care nu avea permis de conducere.

"Din accident au rezultat patru victime, dintre care un bărbat a decedat, o femeie a fost preluată de Serviciul de Ambulanţă Judeţean, un copil de doi ani cu escoriaţii frontale, împreună cu mama acestuia, au fost transportaţi la spital de către un echipaj SMURD de prim ajutor calificat", a anunțat ISU Argeş.

Din cercetările preliminare efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni s-a stabilit că o tânără de 19 ani din Răteşti, care conducea fără a deţine permis, n-a acordat unei alte maşini, care circula regulamentar. 

În urma coliziunii, al doilea autoturism a fost proiectat în gardul unui imobil, iar șoferul, un bărbat în vârstă de 62, a murit, iar pasagera din dreapta a fost grav rănită.  Tânăra fără permis şi o fetiţă de doi ani, care se afla pe bancheta din spate au fost rănite uşor.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere fără drept, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Mai multe articole despre:
accident morți arges pitesti permis politie