MENIU

Accident ÎNFIORĂTOR, în drum spre nuntă! Maşina s-a făcut armonică! Victimele, 4 tinere

Accident ÎNFIORĂTOR, în drum spre nuntă! Maşina s-a făcut armonică! Victimele, 4 tinere

Drumul spre nuntă s-a terminat într-un stâlp pentru patru tinere care mergeau la o nuntă. Șoferița ar fi pierdut controlul volanului și a ajuns în afara părții carosabile, unde a lovit un stâlp.

Accidentul a avut loc în această dimineață, în localitatea Orheiul Bistriței. Din primele informații rezultă faptul că o șoferiță din Bistrița a pierdut controlul volanului, a ajuns în afara părții carosabile, unde a lovit un stâlp de curent.

La volan se afla o tânără de 21 de ani din Bistrița și alte trei pasagere. În ciuda impactului puternic, toate cele 4 tinere au scăpat doar cu câteva contuzii. Se pare că cele patru se îndreptau spre o nuntă, în momentul producerii accidentului.

„La ieșirea din localitatea Orheiul Bistriței, într-o curbă, o tânără de 21 de ani din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de mers, a ieșit în afara părții carosabile, unde a lovit un stâlp de susținere a rețelei de electricitate. În urma accidentului, conducătoarea auto și încă 3 pasagere au fost rănite ușor”, a declarat, pentru bistriteanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Șoferița a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Două dintre pasagere au 19 ani, iar una 18.

Mai multe articole despre:
accident accident bistrita accident nuntă