MENIU

Accident în lanț pe DN5 Giurgiu - București: Doi morți, trei răniți! Patru mașini, implicate

Două persoane au murit şi trei au fost rănite în urma unui acident produs pe drumul naţional (DN) 5, în judeţul Giurgiu, în care au fost implicate patru autovehicule. La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în dreptul localităţii Daia este complet blocată, la locul accidentului intervenind echipaje medicale şi ale pompierilor.

Accidentul a fost anunţat la 112 la ora 9.46, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Cristian Virag, potrivit News.ro.

Echipajele sosite la faţa locului au constatat că două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite, una dintre acestea fiind încarcerată.

Primele cercetări arătau că în accident au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea fiind acroşat de un TIR încărcat cu borcane.

Imediat după impact, unul dintre autoturisme a luat foc.

De asemenea, rezervorul de combustibil al autotrenului a fost fisurat, iar din acesta s-a scurs motorină, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru curăţarea zonei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, Constantin Vasilache, a declarat ulterior că în accident au fost implicate patru autovehicule

Traficul pe DN 5, în zona accidentului, a fost blocat mai bine de o oră, fiind reluat pe câte o bandă a fiecărui sens, potrivit centrului Infotrafic.

Urmează ca poliţiştii să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul.

Mai multe articole despre:
accident morţi accidenţ în lanţ DN5