MENIU

Accident cu un autocar plin cu copii în Suceava. 17 persoane, transportate la spital

Un accident rutier grav în care a fost implicat un autocar cu mai mulți copii s-a produs în localitatea Dărmăneşti, duminică seară, anunţă Realitatea TV. 

Un autocar cu 50 de persoane a fost implicat într-un accident în localitatea Dărmăneşti, județul Suceava. La bord se aflau mai mulți copii. Din fericire, nu există răniți grav. Potrivit Realitateadesuceava.net, copiii sunt din Belarus. 

16 copii şi un adult au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare, anunţă Realitatea TV.

Primăria localităţii Dărmăneşti a pus la dispoziţie 2 microbuze pentru transportul celorlalte persoanele la o cabană din localitatea Călineşti.

La nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care implică suplimentarea echipajelor medicale.

La locul indicat au fost trimise un echipaj de descarcarare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o ambulanţă SMURD și alte patru ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanţă. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, în autocar se aflau 43 de copii și 7 adulți. Opt copii și un adult au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar au ajuns la ambulanțe ”pe picioarele lor”, fiind în stare bună, a precizat la Realitatea TV purtătorul de cuvânt al ISU.

Mai multe articole despre:
accident rutier Dărmăneşti accident autocar