MENIU

Accident grav pe Valea Oltului. Microbuz răsturnat, 21 victime. PLAN ROȘU

Accident Valea Oltului

Accident grav pe Valea Oltului, pe DN7, un microbuz s-a răsturnat după ciocnirea cu un autoturism. Sunt 19 oameni din microbuz implicați și doi din autoturism. Din fericire, toți pasagerii au fost scoși din mașini, conștienți. Traficul este blocat, la această oră. Toți cei 21 de pasageri primesc îngrijiri la fața locului.

UPDATE, ORA 17: Un număr de 13 persoane au fost transportate la spital, din care o victimă a fost transportată cu elicopterul, în urma accidentului ce a avut loc duminică pe DN 7 la Câineni, iar Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat, a anunţat IGSU.

Potrivit sursei citate, toate persoanele rănite sunt conştiente.

..................

Accident rutier grav pe DN7, Râu Vadului, comuna Câineni, între un autoturism și un microbuz de transport persoane. Din informațiile preliminare, sunt 21 persoane implicate.

Pentru acordarea asistenței medicale de urgență tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Traficul este blocat, la această oră. Toți cei 21 de pasageri primesc îngrijiri la fața locului.

Pentru gestionarea situației acționează 4 ambulanțe SMURD, 7 ambulanțe SAJ, 1 autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, 2 echipaje descarcerare.

Totodată, în sprijinul resurselor alocate la nivelul județului Vâlcea intervin și 2 ambulanțe de la SAJ Sibiu, 2 ambulanțe SMURD și 1 autospeciala pentru transport victime multiple din cadrul ISU Sibiu.

Misiunea este în dinamică. Detalii oferite de purtătorul de cuvânt ISU Vâlcea, locotenent colonel Popescu Cătălin: "Toate cele 19 persoane au fost scoase din mașini și primesc îngrijiniri la fața locului"

Mai multe articole despre:
accident