MENIU

Accident grav, în județul Bacău. Impact violent - două victime, după ce mașina a luat foc

Accident grav urmat de incendiu, pe E 85. Foto: ISU Bacău

Un accident rutier cumplit s-a produs, vineri, pe E 85, în zona localităţii Bereşti Bistriţa. În urma impactului, unul dintre autoturisme a luat foc. Două persoane au fost rănite, potrivit realitateadebacau.net.

Un accident urmat de incendiu s-a produs, vineri dimineață, în județul Bacău. Coliziunea a avut loc între două autoturisme, rezultând două victime.

Potrivit ISUJ, cele două victime, conducătorii auto, în vârstă de 19 și, respectiv, 53 de ani, prezintă multiple traumatisme. Acestea vor fi preluate de ambulanțe și transportate la UPU Bacău.

,,Sunt două victime, conducătorii auto, ambii de sex masculin, în vârstă de 19, respectiv 53 de ani, cu multiple traumatisme. Au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Bacău", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, căpitanul Cătălin Istrati.

În ultima săptămână, pe sectorul de drum european E85, din judeţul Bacău, s-au produs două accidente grave în care şi-au pierdut viaţa 10 persoane, iar alte 3 persoane au fost grav rănite.