MENIU

Accident grav pe DN1. Pieton, lovit de o maşină. Circulaţia este blocată

<p>Accident grav &icirc;n Dolj. Trei autoturisme s-au tamponat puternic. Două persoane, rănite</p>

Accident grav pe DN 1, în aceasta dimineaţă. O femeie a încercat să traverseze şoseua şi a fost lovită de o maşină. Circulaţia la ieşirea din Bucureşti, spre şoseaua de Centura, este blocată. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un pieton, circulația rutieră pe sensul către Capitală al DN1 Otopeni – București se desfășoară îngreunat (doar pe una dintre cele trei benzi de deplasare) în zona clădirii de birouri Willbrook Platinum – Realitatea Media, pe raza municipiului București.

Conform primele informaţii existente, o tânără a încercat să traverseze, alături de soţul ei, drumul extrem de aglomerat şi a fost lovită de o dubiţă.

Femeia a primit ajutor chiar de la secretarul de stat Raed Arafat care se afla în zonă, în drum spre Ministerul de Interne.

Victima a fost preluată apoi de o ambulanţă SMURD şi transportată la un spital.

Este conştientă însă medicii suspectează că ar putea avea unele fracturi.

Şoferul dubiţei spune că toate autovehiculele mergeau în coloană, cu 40-50 de kilometri pe oră. El a reuşit să încetinească însă femeia a apărut brusc în faţa maşinii.

Conducătorii auto sunt rugați să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului și să manifeste înțelegere față de situația creată.

Mai multe articole despre:
accident DN 1 pieton circulaţie blocată