MENIU

Accidente și trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui

<p>Lucrării de &icirc;ntreţinere pe A2. Se circulă pe o singură bandă</p>

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui a fost deviat, de la Lehliu, prin Feteşti, în timpul după-amiezii de duminică, din cauza unui accident în care au fost implicate cinci maşini. Circulația a fost reluată ulterior, spre ușurarea șoferilor. Probleme în trafic au existat și duminică dimineață, după accidentul grav de autocar în care și-au pierdut viața două persoane.  

UPDATE: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 20.45, traficul rutier a fost reluat pe A2 Bucureşti - Constanţa.

Alina Răbuga, inspector Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, a relatat la Realitatea TV că accidentul, înm care au fost implicate cinci mașini, s-a soldat cu rănirea unei persoane. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a preciat că, din cauza unui accident de circulaţie în care au fost implicate 5 autoturisme, traficul rutier a fost deviat de pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa prin localitatea Lehliu. Accidentul s-a produs la kilometrul 103 al autostrăzii, pe sensul de mers către Bucureşti. Potrivit primelor informaţii, s-ar părea că o persoană a fost rănită.

"Atragem atenţia conducătorilor auto să manifeste prudenţă sporită la volan şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului", a spus Poliţia Română.

Circulația a mai fost îngreunată în cursul dimineții de duminică după un accident mult mai grav. Un autocar în care se aflau 53 de ucraineni, adulţi şi copii, şi care se îndrepta spre Bucureşti, s-a răsturnat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00, pe Autostrada Soarelui, în zonă fiind trimise 25 de maşini de intervenţie

Mai multe articole despre:
accident Autostrada Soarelui trafic deviat