MENIU

Accident grav între Sibiu şi Vâlcea, cu 6 victime. Traficul a fost reluat

Accident la intrarea pe Valea Oltului

Şase persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc luni dimineaţa, pe DN7, în zona Lazaret, între Sibiu şi Vâlcea, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Sibiu. Traficul a fost reluat pe ambele sensuri de mers.

Un șofer de 39 de ani din București ar fi responsabil de producerea accidentului. Acesta circula spre Vâlcea, a trecut pe contrasens și s-a lovit de un autoturism condus regulamentar de un tânăr din Vâlcea, potrivit Ora de Sibiu.

Ultimele informații anunță că din accident au rezultat șase victime. Patru dintre ele au fost transportate la spital cu autospeciala pentru transport victime multiple, una de SMURD Terapie Intensivă și una de Ambulanța Sibiu.

Din primele informaţii, persoanele rănite sunt conştiente, iar una dintre ele ar fi încarcerată. La locul accidentului s-au deplasat trei ambulanţe şi o autospecială pentru descarcerare, potrivit ISU.

Circulaţia rutieră a fost blocată pe sensul Vâlcea - Sibiu şi s-a circulat alternativ pe celălalt sens care are două benzi, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu. Accidentul a avut din cauza unei pătrunderi pe contrasens, potrivit Poliţiei Rutiere.

Mai multe articole despre:
accident Sibiu Vâlcea Valea Oltului