MENIU

Accident grav la Buzău: trei eleve, spulberate de o maşină pe trecerea de pietoni

Trei eleve au ajuns la spital cu răni la mâini și la picioare, după ce au fost spulberate pe trecerea de pietoni de șoferul1 unui Logan. Accidentul s-a produs miercuri dimineață, pe strada Alexandru Marghiloman din municipiu, în apropierea Școlii Gimnaziale nr. 6.

Fetele, eleve în clasa a VII-a la școala amintită, se angajaseră în traversare regulamentară pe trecerea de pietoni, când, un autoturism Dacia Logan, condus de un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, din Buzău, le-a lovit în plin, proiectându-le la câțiva metri pe asfalt. Impactul a fost atât de violent, încât farurile au fost sparte, capota mașinii a fost îndoită, iar ghiozdanul uneia dintre fetele care se îndreptau către școală a rămas înțepenit în bara de protecție a autoturismului, scrie Ziua de Buzău.

Cele trei eleve se află în stare stabilă, la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii se află în continuare la fața locului și desfășoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a condițiilor producerii accidentului.