MENIU

Accident grav în Timişoara. Şoferul care a provocat accidentul era beat

<p>&nbsp;Accident grav &icirc;n Timişoara. Şoferul care a provocat accidentul era beat</p>

Ciocnire violenţă în această dimineaţă la barieră de cale ferată de la Pădurea Verde, din Timişoara. Şoferul unui autoturism a izbit o altă maşină pe care a aruncat-o în stâlpul de lumini ce avertizează trecerea trenurilor. Circulaţia în zona a fost blocată. 

Poliţiştii de la Rutieră sosiţi de urgenţă la faţă locului aveau să facă o constatare uimitoare pentru acea oră a dimineţii. Şoferul care a provocat accidentul era beat.

La verificarea cu etilotestul, aparatul a indicat o valoare de 1,04 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice care să stabilească cu exactitate cât băuse.

"La trecere la nivel cu calea ferată, conducătorul unui autoturism, un bărbat de 48 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, iar în urma impactului autoturismul care ar fi produs accidentul a fost proiectat în stâlpul de lumini amplasat la trecerea la nivel cu calea ferată. În urmă testării bărbatului de 48 de ani cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 1,04mg /l alcool pur în aerul respirat", a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Şoferul care a provocat accidentul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţă băuturilor alcoolice. Cercetările poliţiştilor continuă.

Mai multe articole despre:
Timişoara accident rutier şofer beat IPJ Timiş