MENIU

Accident GRAV în judeţul Vrancea. Două maşini s-au ciocnit frontal, 4 victime

Accident extrem de GRAV în judeţul Vrancea: două maşini s-au ciocnit frontal pe DN2 Râmnicu Sărat – Focşani, mai multe persoane fiind încarcerate.

Accident extrem de GRAV în judeţul Vrancea: două maşini s-au ciocnit frontal pe DN2 Râmnicu Sărat – Focşani, pe raza localităţii Coteşti la ora 7,35.

Potrivit primelor informaţii, o maşină a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal de un alt autoturism.

Patru persoane au fost rănite, două dintre acestea fiind în stare critică. Accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism Volkswagen Golf care circula dinspre Râmnicu Sărat spre Focşani a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu o Skoda în care se aflau trei persoane.

În urma impactului, cele patru persoane din cele două maşini au fost rănite, cei doi şoferi fiind în stare critică.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la aceastăoră(07.50), traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ în ambele sensuri, dirijat de poliţişti rutieri pe DN2 Râmnicu Sărat – Focşani, pe raza localităţii Coteşti(kilometrul 174+500 de metri), din cauza unui accident rutier. Din această cauză este posibil să se formeze coloane de autovehicule în zona restricţionată.

Mai multe articole despre:
DN2 accident dn2