MENIU

Accident grav în Arad, soldat cu trei victime

Un grav accident, soldat cu trei răniți, a fost provocat, duminică seară, după ce un automobil a intrat pe contrasens, pe DN 79, între localitățile Andrei Șaguna și Șimand.  

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Oradea spre Arad, aflându-se într-o depăşire neregulamentară, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus pe sensul opus de o femeie în vârstă de 29 de ani.

În urma coliziunii, a fost accidentată grav o tânără de 21 de ani, pasager pe locul dreapta faţă în autoturismul aflat în depășire. De asemenea, alte două tinere au fost accidentate ușor, acestea aflându-se în autoturismul care se deplasa regulamentar.

La fața locului a intervenit echipajul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, pentru scoaterea femeii rămasă captivă între fiarele autoturismului.

Pompierii au predat-o pe tânără echipajului medical SMURD, pentru acordarea primului ajutor medical. Celelalte două victime ale accidentului au fost transportate la spital.

Potrivit aradon.ro, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.