MENIU

Accident grav în apropiere de Capitală soldat cu un MORT și trei răniți. Elicopterul SMURD, chemat la fața locului

Accident pe DN 5

Un accident grav a produs în această seară, în jurul orei 20.00 pe DN 5 Giurgiu-București, pe sensul către București, o tânăra de 21 de ani, din Capitală

UPDATE: În urma evenimentului rutier, un bărbat de 35 de ani, din comuna Sânmihaiu Român, județul Timiș, a decedat. De asemenea, 3 persoane au fost rănite, respectiv conducătoarea auto care a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD, un tânăr de 23 de ani, din municipiul București și o tânără de 29 de ani, ambii transporți cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.
 
Traficul a fost blocat timp de peste două ore, formându-se o coadă de autovehicule peste 6 kilometri. 


Știrea inițială

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă seara, pe DN 5, în apropierea localității Uzunu, din județul Giurgiu, după ce mașina în care se aflau a ajuns în șanț. Traficul pe sensul de mers spre Capitală este blocat.

Din primele informații, sunt mai multe victime încarcerate. Una dintre victime se află în stop cardio- respirator, fiind începute manevrele de resuscitare. Este vorba despre o femeie de 21 de ani, care va fi transportată cu elicopterul SMURD la spital.

În accident au mai fost implicați un bărbat în vârstă de 23 de ani, o femeie de 29 de ani, un bărbat de 19 ani și încă un bărbat aflat în stop cardio-respirator.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Mai multe articole despre:
accident giurgiu victime smurd