MENIU

Accident grav cu un microbuz pe DN2: 3 morţi şi 15 răniţi

Accident grav cu un microbuz pe DN2: 3 morţi şi 18 răniţi
Accident grav cu un microbuz pe DN2: 3 morţi şi 14 răniţi
Accident grav cu un microbuz pe DN2: 3 morţi şi 14 răniţi

Seria tragediilor pe şosele continuă. 3 oameni au murit şi alţi 15 au fost răniţi într-un accident produs sâmbătă dimineaţă între un microbuz şi o autoutilitară, pe DN2, în zona localităţii Şindriliţa.

UPDATE 15.00: Potrivit unor surse, şoferul maşinii mici circula cu 120 de kilometri la oră. Este al treilea accident extrem de grav din ultimele două săptămâni, după cele două tragedii de pe autostrada Soarelui.

Din primele date, se pare că de vină sunt ceaţa şi viteza, iar anchetatorii au deschis un dosar penal. 

UPDATE 13.00: La Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea s-a înregistrat sâmbătă o cauză având ca obiect accidentul de circulație petrecut pe DN2 soldat cu decesul a trei persoane și vătămarea corporală a altor 15, a anunțat Biroul de informare și relații publice din cadrul PÎCCJ.

UPDATE 11.00: Coordonatorul SMURD București, Bogdan Oprița, a declarat pentru AGERPRES că cinci răniți au fost transportați la Spitalul Floreasca, unul plecând acasă, cinci la Spitalul Pantelimon, doi la Bagdasar-Arseni și doi la Spitalul Elias.

Potrivit medicului, cel mai grav ar fi șoferul care a necesitat să fie descarcerat și care este în prezent investigat cel mai probabil având fracturi de membre inferioare. Oprița a precizat că pacienții sunt policontuzionați.

UPDATE 10.00: Cele trei persoane decedate sunt două femei și un bărbat.

UPDATE 9.30: Persoanele rănite în urma accidentului de pe DN 2 sunt transportate cu ambulanțe spre spitale, au anunțat oficiali ai ISU București.

"Avem 18 persoane victime din care trei au murit, 15 sunt transportate la spital. Cinci sunt duse cu SMURD, restul și cu serviciul de ambulanță", au anunțat sursele citate.

La fața locului au fost trimise patru ambulanțe SMURD, patru ambulanțe de la serviciul de ambulanțe București-Ilfov, dar și o mașină specială pentru transport victime multiple.

Din primele informaţii, microbuzul făcea o cursă regulată din București și trecea prin localitatea Șindrilița. 

Accidentul s-a produs în condiții de vizibilitate redusă, în zonă fiind ceață.

Mai multe articole despre:
accident microbuz DN2