MENIU

Accident cumplit, noaptea trecută. Un șofer cu permisul suspendat pentru viteză a produs o TRAGEDIE

<p>Accident Galați</p>
Accident
<p>Accident Galați</p>

Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite într-un accident produs în Drăgăneşti, județul Galaţi. În accident au fost implicate două autoturisme şi o căruţă. Poliţiştii au deschis o anchetă.

UPDATE. Șoferul de 25 de ani din mașina BMW implicată în accident avea permisul suspendat pentru viteză. BMW-ul a intrat în depășire și a intrat în coliziune cu căruța nesemnalizată care circula din sens opus, transmite corespondentul Realitatea TV. Ulterior, BMW-ul s-a răsturnat și a lovit și dubita Mercedes Vito parcată.

Doi morţi şi trei răniţi! Este bilanţul negru al unui accident produs azi-noapte în apropierea localităţii gălăţene Drăgăneşti.

În accident au fost implicate două autoturisme şi o căruţă. În urma impactului violent, o fată de 19 ani şi un tânăr de 25 de ani au murit striviți în autoturismul BMW.

Alţi trei bărbaţi au fost transportaţi în stare critică la spitalul municipal din Tecuci. Din primele cercetări, şoferul unuia dintre autoturisme a vrut să depăşească atelajul care era nesemnalizat şi s-a izbit de o altă mașină. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.

 
Mai multe articole despre:
accident Galati