MENIU

Accident grav în Teleorman: mai multe victime. Plan roșu de intervenție

Planul roșu de intervenție a fost activat în această dimineață în județul Teleorman, la Bujoreni. Patru oameni au fost răniți, dintre care unul grav, după ce microbuzul cu care călătoreau s-a răsturnat. 

Potrivit IGSU, în jurul orei 05,00, pe DN6, în zona localităţii Bujoreni, din judeţul Teleorman, un microbuz cu persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În microbuz se aflau opt persoane.

Două dintre ele au rămas încarcerate. La fața locului au intervenit 12 echipaje de salvare. Victimele au fost preluate de echipajele SMURD, precum și de Serviciul de Ambulanță județeană și au fost transportate la Spitalul din Alexandria. 

”Întrucât primele informaţii indicau mai multe persoane implicate, dintre care două încarcerate, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. La fata locului intervin: trei autospeciale complexe de stingere şi una de descarcerare, trei ambulante SMURD, o autospecială pentru victime multiple şi şase echipaje mediale SAJ ", mai menţionează IGSU.

Mai multe articole despre:
accident microbuz Teleorman