MENIU

ACCIDENT CUMPLIT în CAPITALĂ. Martorii sunt îngroziţi: "Nu mişca! SPER SĂ NU MOARĂ"

Grav accident în Capitală

Grav accident aseară în sectorul 4 al Capitalei. Un motociclist a ajuns la spital cu răni grave în zona capului după ce a fost lovit în plin de un autoturism care nu s-a asigurat. După momentul impactului, motociclistul nu s-a mai putut mişca.

Accidentul s-a produs pe bulevardul Brâncoveanu la intersecţia cu o stradă lăturalnică. Motociclistul circula regulamentar, când un şofer neatent la lovit în plin.

"Din primele cercetări şi din avariile existente rezultă că un autorism care ieşea dintr-o străduţă în bulevardul Brâncoveanu, având cedează trecerea a accidentat un motociclist care se deplasa dinspre bulevardul Brâncoveanu dinspre Orăşelul Copiilor către Luică. Din păcate, motociclistul nu purta cască, pentru care vătămările corporale suferite sunt destul de grave. În cauză se va întocmi un dosar de cercetare care fi înaintat către soluţionare către Parchetul de pe lângă judecătoria Sectorul 4", a spus Marius Maghiari, comisar Brigada Rutieră, serviciul de accidente.

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o alcoolemie de 0,22 la mie.

"Am văzut când maşina de Mehedinţi a ieşit fără să se asigure prea mult în stradă şi l-a luat în plin pe motociclist, s-a rostogolit de două ori şi a căzut jos. Asta a fost tot ce am văzut, chiar în faţa noastră s-a întâmplat. Pai nu mişca, am crezut că a murit pe loc vă daţi seama. Nu mişca, a început să îi curgă sânge din ureche cap, sper să nu moară totuşi", a spus un martor.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, iar dacă şoferul autoturismului va fi găsit vinovat, acesta riscă pedeapsa cu închisoarea.