MENIU

ACADEMIA CAȚAVENCU și-a suspendat apariția. Update

ACADEMIA CAȚAVENCU și-a suspendat apariția

Situație critică la Academia Cațavencu, săptămânal deținut de Dan Adamescu. Redacția anunță că își suspendă activitatea pe print și pe online, anunță paginademedia.ro. 

“Redacția Academiei Cațavencu nu este dispusă să scrie gratis, la comanda administratorului de trust, cu acordul portarului și cu supervizarea femeii de serviciu”, spune redacția într-o poziție trimisă Paginademedia.ro, pe care o redăm intgral în continuare.

Mesajul citează și un mail al directorului general Adrian Rus, în care acesta răspunde la întrebările legate de întârzierile salariale: “CINE POATE CREDITA ACEASTA ACTIVITATE SI SI-O ASUMA, SA RAMINA! CINE NU, SA PLECE INSTANT! (…) ESTE ULTIMA OARA CIND MAI SPUN ACEST LUCRU! URMATOAREA DATA CIND IMI ADUCI ACEST LUCRU IN DISCUTIE (…), VA ASIGUR CA PLECATI!”

Mai multe, pe paginademedia.ro.

Update:  Administratorul Adrian Rus a transmis HotNews.ro joi dupa-amiaza, prin SMS: “Academia Cațavencu isi continua aparitia atit in print, cat si online. Citiva redactori au ales sa plece din cauza intirzierilor salariale. Nu am altceva de spus. Multumesc de intelegere.” Intrebat, suplimentar, daca numarul din 23 iunie va aparea, el a raspuns: “Da”.

Mai multe articole despre:
presă ziare Academia Caţavencu