MENIU

A vrut să omoare un elefant, dar ce a urmat este demn de filmele de groază

Un pasionat vânător de trofee din Africa de Sud a fost zdrobit de un elefant în timpul unei sesiuni de safari. Elefanții s-au speriat de zarva și împușcăturile vânătorilor și au început să alerge. Deznodământul ar trebui să-i pună pe gânduri pe cei care au acest hobby. 

Theunis Botha (51) se afla la vânătoare alături de un grup de alți vânători în Gwai, Zimbabwe, când au întâlnit o turmă de elefanți aflați în perioada de împerechere.

Theunis Botha a fost rănit mortal de unul dintre elefanții pe care a vrut să-i vâneze., după ce animalele s-au panicat și au început să alerge haotic. 

Conform spuselor martorilor, Botha a fost ridicat de la pământ de unul dintre elefanții hăituiți, iar un alt vânător a împușcat pachidermul, pentru a încerca să-l salveze pe Botha, însă animalul rănit s-a prăbușit peste individ și l-a zdrobit, informează Daily Mail.

Prietenul său cel mai bun, Scott Van Zyl, a fost ucis luna trecută, tot la o vânătoare în Zimbabwe. Bărbatul a dispărut pe 7 aprilie, iar ulterior s-au descoperit resturi din trupul său în stomacurile a doi crocodili împușcați în zonă.