MENIU

A vrut să angajeze o prostituată pentru a-şi salva fiul autist de complexe. Ce a urmat, e ireal!

A vrut să angajeze o prostituată pentru a-şi salva fiul autist de complexe. Ce a urmat, e ireal!

Cathy Lette din Marea Britanie, pentru a-și salva fiul autist de complexe, a fost pe cale să angajeze o prostituată, care să-l învețe să savureze plăcere de la sex și să își schimbe viziunea asupra vieții. Potrivit Daily Mail, la școală, Julius era considerat de fete un prostănac. 

Într-o zi, băiatul și-a întrebat mama, dacă va avea vreodată iubită? Cathy a recunoscut că, deși Julius arăta destul de bine, fetele nu-l înțelegeau și se amuzau pe seama lui. Din acest motiv, la 20 de ani, tănârul era plin de complexe și peste măsură de timid. Când mama i-a creat fiului un cont pe un site de matrimoniale, anunțul lui a fost băgat în seamă de o singură persoană – o femeie de 88 de ani.

Și atunci Cathy s-a decis să-i găsească o prostituată, dar, peste un timp, a considerat că nu vrea să meargă împotriva legii și a renunțat la idee. Peste câteva zile, ea află că tatăl unui alt băiat autist a fost arestat pentru că a încercat să-i organizeze o întâlnire cu o femeie care se vinde pe bani.

Când Julius a împlini 21 de ani, a întânit o fată, care l-a apreciat pentru caracter și personalitate și i-a oferit o șansă, în ciuda bolii de care suferă. Acum, tânărul are 26 de ani și e un actor celebru la postul BBC, scrie evzmd.md.

Mai multe articole despre:
mamă fiu prostituată