MENIU

A violat-o pe fiica de 11 ani a concubinei, după care s-a sinucis

Un bărbat de 53 de ani, din Băneasa, județul Giurgiu, s-a spânzurat, după ce a lipsit-o de libertate și a violat-o pe fiica concubinei sale, o minoră în vârstă de 11 ani.

Potrivit IPJ Giurgiu, pe 14 august a.c., în jurul orei 7.45, polițiștii Secției Nr. 7 Rurală Băneasa au fost sesizați de către un bărbat din comuna Băneasa, cu privire la faptul că vecinul său s-a spânzurat, scrie realitateadegiurgiu.net

S-a constituit echipa operativă complexă, condusă de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care s-a constatat că cele sesizate se confirmă.

De asemenea, în timpul cercetărilor, la fața locului s-a prezentat o minoră de 11 ani, care a declarat faptul că este fata concubinei persoanei decedate și că, în noaptea de 13/14 august a.c., a fost victima infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol, comise de bărbatul decedat.

La fata locului s-a deplasat o ambulantă pentru acordarea de îngrijiri medicale minorei.

Cu ocazia examinării medico-legale a minorei, medicii legiști au stabilit ca aceasta prezintă leziuni specifice infracțiunii de viol.

A fost efectuată autopsia cadavrului, medicii legiști concluzionând ca moartea a fost violentă, datorându-se insuficientei cardio-respiratorii acute determinate de o asfixie mecanică produsă prin spânzurare.

Cercetările au fost preluate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Mai multe articole despre:
fată violată judetul Giurgiu