MENIU

A rămas surprinsă când a văzut cum s-a născut un VIŢEL: "E opera lui Dumnezeu"

Viţelul s-a născut cu două capete

Un vițel cu două capete s-a născut în apropiere de Fes, în centrul Marocului, și pare să fie sănătos, a constatat vineri un fotograf al AFP.

'Vițelul a fost botezat 'Sana saida' ('An Nou fericit'), pentru că s-a născut cu o zi înainte de ajunul Anului Nou (luni)', a afirmat proprietara animalului, din orașul Sefrou. Aceasta a povestit că a rămas 'surprinsă', însă nu i-a fost teamă, pentru că animalul este 'opera lui Dumnezeu', scrie Agerpres.

Veterinarul din Sefrou, Mohammed Bakal, a precizat că este 'imposibil de prezis viitorul acestui animal'. 'Este o malformație congenitală, însă diagnosticul său rămâne complicat de confirmat, în lipsa unor mijloace adecvate', a adăugat acesta.

Citați de agenția MAP, alți veterinari au indicat, la rândul lor, că vaca era gestantă, probabil, 'cu gemeni, care au fuzionat din cauza unei malformații genetice'.

Evenimentul este destul de rar, însă nu și inedit: în septembrie anul trecut, un vițel cu două capete s-a născut mort în SUA, la o fermă din Oregon.

Mai multe articole despre:
viţel VIŢEL CU DOUĂ CAPETE